Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، قطعاً شما هم با نزدیک شدن به روز معلم یاد معلمان دوران تحصیل خود و خاطراتی که داشتید می‌افتید و نام معلمان خود خصوصاً معلم پایه اول که بنیانگذار با سواد شدن‌تان بوده را  همیشه در ذهن دارید.

صدای زنگ مدرسه همیشه یادآور روزهای شیرین و گاهی همراه با استرسی بود که در مدرسه داشتیم اما این روزها اغلب کسانی که در مدرسه نیستند و تحصیل کردنشان در مدرسه به پایان رسیده علاقمند به حضور مجدد در مدارس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت شهید مطهری به منظور گرامیداشت مقام معلم روز معلم نامگذاری شده و در این روز دانش آموزان به قدردانی از زحمات معلمان خود می‌پردازند.
 


مهدی بخشی معلم ۴ دانش آموز در روستای فانفین بخش الموت که ساکن قزوین است و هر روز مسیری ۱۳۰ کیلومتری را در رفت و آمد سپری می‌کند.

معلمی که ۱۱ سال سابقه تدریس دارد و با وجود برخورداری از امکان شرایط انتقال به فضاهای در دسترس تر، با از خودگذشتگی سختی راه را به جان می‌خرد و ترجیح می‌دهد ادامه خدمتش را نیز در همان روستا باشد.

این معلم فداکار هر روز به روستایی می رود که برای رسیدن به کلاس درس مجبور است قسمتی از مسیر را از داخل رودخانه شاهرود عبور کند.

به‌گفته «بخشی» مسیر خاکی روستا به قدری نامناسب است که امکان رفت و آمد وجود ندارد و بنابراین تنها راه رسیدن به کلاس درس رودخانه‌ای است که باید از دل آب های خروشان گذر کرده و به دانش آموزانش برسد.
 


شاید در ابتدای امر این تصور در ذهن ایجاد شود که این کلاس درس دانش آموزان زیادی دارد و همین باعث شده تا معلم فداکار ترجیح به حضور در کلاس داشته باشد، اما اگر شما هم این تصور را داشتید لازم است بگویم که تصور اشتباهی بوده و این کلاس فقط چهار دانش آموز دارد.

برای این حضور چیزی جز عشق نمی‌توان گفت چرا که معلم، عاشق سه پسر و یک دختری است که در این کلاس درس کوچک اما پر از عشق حاضرند.

این معلم دهه شصتی که زادگاه خودش نیز الموت است از عشقش به مردم این خطه می‌گوید و ارادتش نسبت به وطن موجب شده تا هر سختی را به جان بخرد.

البته این معلم قدری از نامهربانی‌ها می‌گوید، از ویدیویی صحبت می‌کند که وقتی در صفحه‌اش منتشر کرده برخی به او گفتند مگر از جانت سیر شده‌ای که اینگونه می‌روی اما حتی این نامهربانی‌ها هم باعث کناره گیری این معلم فداکار نشده و او با عشق همچنان ادامه می‌دهد.

سال گذشته جریان آب برای این معلم مشکلاتی به وجود آورده بود که اگر آشنایی و آگاهی معلم نسبت به مسیر و جریان آب نبود ممکن بود اتفاقات ناگواری برایش رخ دهد.
 


در تمام طول مدت صحبت با مهدی بخشی تنها چیزی که می‌شد از صحبت هایش برداشت کرد عشق و علاقه‌اش به کار و دانش آموزانش بود که موجب شده با همه سختی‌هایی که وجود دارد ماندن و سختی کشیدن را به رفتن و تنها گذاشتن ۴ دانش آموزی که چشم امیدشان به معلم خود است ترجیح دهد.

طاهره احمدی معلم پایه چهارم است. معلمی که چند سالی است وارد شغل معلمی شده اما معلم بودن را فراتر از شغل می‌داند.

عشق و علاقه را می‌توان از صحبت‌هایش دریافت. جایی که می‌گوید عاشق معلمی است و در این مسیر کوچکترین تردیدی ندارد.


او آبان ماه سال گذشته بود که متوجه می‌شود یکی از دانش آموزانش سرکلاس طوری رفتار می‌کند که گویا صحبت‌هایش را متوجه نمی‌شود و از آنجایی هم که از اتباع بود تصور بر این داشته که متوجه زبان فارسی نمی‌شود.

مدتی که گذشت متوجه شده که گویا شنوایی این دانش آموز مشکل دارد و موضوع را با معلم بهداشت مدرسه در میان می‌گذارد و متوجه می‌شود که گوش دانش آموز عفونت دارد.

دانش آموز را به بهداشت منطقه ارجاع داده می‌شود و در آنجا هم عنوان می‌شود که عفونت بسیار شدید است و نیاز به متخصص دارد.

به گفته معلم این دانش آموز از کودکان کار بوده و معمولا صبح‌ها قبل از حضور در مدرسه همراه پدرش دو ساعتی را کار می‌کند.

زمانی که با والدین دانش آموز در میان می‌گذارد متوجه می‌شود که آنها هم در زمینه تامین مالی مشکلاتی دارند، این در حالی بود که پزشک تشخیص به عمل جراحی ضروری داده بوده است.

مطابق دستور پزشک باید به سرعت عمل جراحی انجام می‌شد چرا که علاوه بر اینکه پرده گوش آسیب می‌دید، تاخیر در زمان جراحی سبب آسیب به ناحیه مغز نیز می‌شد.

معلم جوان اندکی درنگ هم نمی‌کند و تصمیم می‌گیرد و به گفته خودش با خدا معامله می‌کند و تصمیم بر تقبل هزینه عمل می‌کند.

معلم می‌گوید که در راه رضای خدا تصمیم گرفته و بنا نداشته تا در جایی مطرح شود اما به اصرار مدیر مدرسه مسئله مطرح شد و ما هم به سراغ این معلم فداکار رفتیم.

گویا مدیر مدرسه معتقد بوده که صرفا نباید به برخی موارد اشتباه از سوی تعداد محدودی از معلم‌ها توجه کرد بلکه باید همه اطلاع داشته باشند که معلمان دلسوزی هستند که دغدغه دارند و به فکر دانش آموزان هستند.

این معلم فداکار دانش آموزانش را فرزندان خود می‌داند و در تمام طول گفت‌وگو از واژه فرزند استفاده می‌کند و همین عشق مادری که به آنها دارد موجب شده تا دغدغه سلامتی‌شان را نیز داشته باشد.

در حال حاضر دانش آموز وضعیت خوبی دارد و این جراحی سبب شد تا فعالیت‌های بدنی دانش آموز و شرایطش بسیار بهتر شود.

به گزارش فارس، شاید اگر توجه و دغدغه مندی این معلم نسبت به دانش آموزش نبود، اتفاقات ناگواری رخ می‌داد و علاوه بر ناشنوایی سبب آسیب به مغز این دانش آموز نیز می‌شد.

روح الله شهبازی فر مدیر دبستانی در منطقه شال است که تصمیم می‌گیرد کلیه هزینه‌هایی را که برای مراسم سالگرد مادر مرحومش در نظر گرفته را صرف کار خیر دیگری کند.

وی ۱۴ میلیون تومان برای هوشمند سازی یک کلاس درس هزینه می‌کند و ترجیح می‌دهد به جای صرف هزینه برای گرفتن مراسم صرف هوشمند سازی کلاس دانش آموزان شود.

به گزارش فارس، اگرچه گاهی در فضای مجازی مواردی از بی‌اخلاقی‌ها و یا برخورد نامناسب معلمان با دانش آموزان مطرح می‌شود اما بسیاری از معلمان هستند که با وجود دغدغه‌های فراوان، نگران دانش آموزان خود بوده و دلسوزانه به تدریس ادامه می‌دهند.

روز معلم بهانه‌ای است برای قدردانی از عزیزانی که یکسال با تمام فراز و نشیب‌ها در کنار دانش آموزان خود بوده و از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند.

گزارش از طهورا قلی پور برزگر

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین هفته معلم معلم فداکار معلم فداکار دانش آموزانش دانش آموزان دانش آموز کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی شامگاه سه‌شنبه در آئین تکریم از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطر ۳۴۵ معلم و ۵۷۰۰ دانش آموز شهید استان اصفهان در جنگ تحمیلی، اظهار داشت: شهدا تربیت یافتگان معلمانی هستند که خود تربیت یافته آموزگارانی چون علما و ائمه معصومین بودند و افتخار می‌کنیم که معلم و همکار انبیا هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین افتخارات ما این است که در مسیر انبیای الهی حرکت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: برای تربیت امانت‌های خود یعنی دانش آموزان باید کوشا باشیم زیرا تربیت دانش آموز الویت اول معلم و رساندن دانش آموز به کمال انسانی، هدف غایی او می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شیوه تکریم از معلم در اصفهان طی ۲ سال گذشته تغییر کرده است، ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش استان مطرح شد که تکریم از معلم، وظیفه همگان است همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز چنین فرمودند و اینکه جامعه باید تجلیل گر و سپاسگزار معلم باشد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه ستاد بزرگداشت مقام معلم به ریاست استاندار اصفهان و در شهرستان‌ها با محوریت فرمانداران تشکیل شد، افزود: برای پویش تکریم معلمان، مسؤولان استانی پای کار آمدند و هر مسؤولی سال گذشته برای تکریم معلمان به مدارس رفت؛ اقدامی که امسال برای سراسر کشور الگو شد.

وی با بیان اینکه از سال گذشته پوششی تحت عنوان معلم فداکار با هدف الگوسازی معلمان اثرگذار در استان برگزار شده است، خاطرنشان کرد: معلمانی که شاید به لحاظ شاخصه‌های بخشنامه‌ای نمی گنجیدند اما کارهای مهمی در منطقه خود انجام داده بود مانند آموزگاری که ۱۵۴۰ نفر از دانش آموز بازمانده از تحصیل را به دامن مدرسه بازگردانده یا معلمی که کودکان کار را در مدرسه جمع کرده و نه تنها به تحصیل آنان بلکه برای معیشت خانواده آنان فکر می‌کند یا معلمی که با بیماری صعب العلاج ایثارگرانه وارد کلاس می‌شود و می‌گوید که در کلاس حالم خوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه به پویش معلم فداکار یک ۱۵۰۰ نفر توسط خانواده‌های دانش آموزان و فرهنگیان معرفی شدند، تصریح کرد: معلم نمونه باید در همه ابعاد از جمله مسائل تربیتی، دینی، اعتقادی و آموزشی و پژوهشی و آنچه برای یک مربی نیاز است، شاخص باشد.

ابراهیمی افزود: همواره در همه جلسات بر خود فرض می دانم که بر برگزاری نماز جماعت مدارس تاکید داشته باشیم و معلمان نمونه باید در صدر صفوف نماز جماعت باشند زیرا اگر خانواده متعالی، دانش آموز منظم و مرتب و برکت برای علم و اندیشیدن می‌خواهیم باید در نماز به دنبال آن بگردیم.

کد خبر 6099852

دیگر خبرها

  • خط‌کش سفید مخصوص نابینایان ساخته شد
  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • چهلمین یادواره نکوداشت مقام معلم و استاد شهید مرتضی مطهری
  • آقا معلم، سالاری!
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است