Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرایط استفاده از آموزش مجازی و آنلاین به دلیل مساعد نبودن شرایط مالی خانواده‌های محروم در تهران پای دانش‌آموزان را به مدرسه عشق در جنوب پایتخت باز کرده است.

به گزارش خبرنگار جامعه گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ کودکان کار نان آوران کوچکی هستند که به دلایل مختلفی چون فقر و تنگدستی خانواده و همچنین اعتیاد پدر یا مادر خود و یا هر دوی آن‌ها از نعمت تحصیل و زندگی مثل سایر کودکان محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی بار سنگین همه مشکلات بر دوش خسته و شانه‌های نحیف کودکان کار است و این کوچک قامتان با دلی بزرگ و صبور، در بی‌خبری مسئولان و متولیان رسیدگی به امورات این کودکان، برای گذران زندگی تلاش می‌کنند.

کودکان کار کودکانی هستند که چیزی از زندگی و بازی‌های شاد کودکانه درک نمی‌کنند و مثل آدم بزرگها درگیر مشکلاتی بی پایانی شده که قواره آن از جسم کوچکشان بزرگتر است و روح زلالشان در انبوه مشکلات و معضلات زندگی آرام و بیصدا شب را به صبح و صبح را به شب می‌رساند.

با شیوع بیماری کرونا در کشور اوضاع زندگی برای اقشار محروم و کم درآمد سخت‌تر از قبل شده و زندگی کودکان کار نیز سخت‌تر از شرایطی که قبلا داشتند، سپری می‌شود.

مدرسه‌ای خاص ویژه دانش‌آموزانی خاص!

عده‌ای از خیران و افراد نیکوکار در شرایط فعلی با دست یاری خود دست سرد محرومان و نیازمندان را به گرمای مهربانی فشرده‌ و آن‌ها را تحت حمایت قرار داده‌اند.

محترم تخجم یکی از خیران خوش فکر و خوش اخلاق شهر تهران است که مهر خود و یاران مهربان همراه خود را به کودکان کار و فرزندان خانواده‌های کم برخوردار اختصاص داده و با تاسیس مدرسه‌ای در قالب خیریه، کودکان بازمانده از تحصیل و سوادآموزی را مورد لطف قرار داده و در این گزارش با خبرنگار خبرگزاری دانشجو به گفتگو نشسته است.

تخجم تصریح کرد: در راه اندازی و پرداخت اجاره این مدرسه که در طبقه دوم یکی از مساجد محله شوش در حال فعالیت است سازمان رفاه، خدمات و مشارکت اجتماعی و سازمان نوسازی شهرداری تهران تیم ما را به خوبی همراهی کرده‌اند و تا کنون اجاره یک سال این مدرسه را که ماهی 2 میلیون تومان است را پرداخت کرده‌اند و از این بابت از آن‌ها تشکر می‌کنم.

به گفته این بانوی خیر ایده تاسیس و راه اندازی «مدرسه عشق» که اغلب دانش آموزان آن را کودکان کار شامل می‌شوند از آنجا آمده است که وی تصمیم به سوادآموزی این قشر فراموش شده در کرونا گرفته است.

تصمیمی زیبا و خیرخواهانه که پاهای کوچک کودکان کار را هر چند برای ساعتی کم از کوچه و خیابان‌های شهر کوتاه کرده و لذت سواد آموزی و پشت نیمکت نشستن را برای آن‌ها به ارمغان آورده است.

 

طعم شیرین سوادآموزی زیرزبان کودکان کار!

تخجم همچنین گفت: شیوع بیماری کرونا وضعیت نابسامانی را برای کودکان کار و زندگی آن‌ها ایجاد کرده است و از طرفی دیگر برخی از کودکان خانواده‌های کم برخوردار هم که اغلب کودک کار هستند، به دلیل نداشتن شرایط مساعد مالی و فراهم نبودن ابزار آموزش آنلاین از تحصیل باز مانده بودند.

وی تصریح کرد: تصمیم گرفتم به همراه دوستان دواطلبم که سابقه تدریس و کار با بچه‌ها را دارا هستند، روی بحث سوادآموزی کودکان کار که بسیاری از آن‌ها از داشتن اوراق هویتی مثل شناسنامه محرومند کار کنیم و طعم شیرین سواد آموزی را به آن‌ها بچشانیم.

به گفته این بانوی خیر نام این مدرسه تازه تاسیس که اغلب دانش آموزانش را کودکان کار شامل می‌شوند، «مدرسه عشق» است و معلمان داوطلب در کنار وی با عشق و محبتی بی بدیل و مثال زدنی کار آموزش و سوادآموزی کودکان کار را انجام می‌دهند.
 
تخجم در ادامه گفت: مدرسه عشق فعالیت خود را از ابتدای مهرماه سال جاری آغاز کرده است و در حال حاضر ۴۸ دانش آموز در پایه‌های مختلف، آموزش‌های مورد نیاز در درسها را فرا می‌گیرند و مدرسه هم اکنون ۳ روز در هفته فعال بوده و خدمات تحصیلی و آموزشی را به دانش آموزان خود ارائه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان مدرسه عشق از ۶ ساله برای پیش دبستانی تا ۱۴ ساله برای پایه نهم هستند و تنها ۱۸ نفر از ۴۸ دانش آموز فوق بیرون از اینجا در مدارس عادی پایتخت ثبت نام کرده و البته بخاطر نداشتن ابزار آموزش آنلاین تنها در این مدرسه مورد آموزش قرار می‌گیرند.

 

برگزاری کلاس‌های مدرسه عشق به صورت چرخشی در روزهای ثابت

مدیر مدرسه عشق تاکید کرد: ۶ نفر از دانش آموزان این مدرسه را دانش آموزان اتباع شامل شده و ۱۰ معلم به صورت ثابت ۳ روز در هفته را در کنار کودکان و نوجوانانی سپری می‌کنند که اغلبشان فرزندان خانواده‌های آسیب دیده و در معرض آسیب محسوب می‌شوند.

تخجم همچنین اضافه کرد: همه معلم‌های مدرسه عشق به صورت داوطلب و با مهربانی و محبت خاص در مدرسه کار آموزش و سوادآموزی دانش آموزان را بر عهده گرفته‌اند و هر کدام با وجود شرایط خاصی که محله پر آسیب شوش دارد با عشق و علاقه‌ای خاص سر کلاس درس حاضر شده و این را هم بگویم که همه معلم‌ها و مربی‌های این مدرسه جوان و با انگیزه هستند.

وی یادآور شد: کودکان کار تشنه محبت و مهربانی هستند و بیشتر بچه‌های مدرسه من را مامان صدا می‌زنند و رابطه عاطفی خوبی با من و سایر معلم‌ها برقرار کرده‌اند و آن‌ها هم با عشق و علاقه پا به این مدرسه می‌گذارند.

بانوی خیر تهرانی تاکید کرد: داشتن سواد و افزایش علم و آگاهی کودکانی که در محلاتی چون شوش در معرض انواع آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، می‌تواند تا حدود زیادی از آسیب دیدن آن‌ها جلوگیری کرده و آموزش در امان ماندن از آسیب به این گروه از کودکان و تمرین و ممارست برای به موقع نه گفتن به آن‌ها از ضروریات زندگی چنین کودکانی محسوب می‌شود.

تخجم اضافه کرد: کودکان با حضور در مدرسه عشق از حمایت‌های مختلف مثل دریافت تغذیه و میان وعده سالم در زمان‌های بین کلاسی برخوردار می‌شوند و والدین آن‌ها نیز در صورت نیاز و تمایل می‌توانند از حضور مشاور و روانشناس بهره‌مند شده و مشکلات خود را جهت دریافت راهنمایی‌ها و مشاوره‌های لازم با آن‌ها در میان بگذارند.

وی یادآور شد: رایزنی با وزارت آموزش و پرورش را برای دریافت مجوزهای لازم جهت برگزاری آزمون و دریافت مدرک برای دانش‌آموزانی که به مدرسه‌های تحت نظارت این وزارتخانه نمی‌روند را آغاز کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم در جهت احقاق حق کودکان بازمانده از تحصیل مدرسه عشق قدم‌های خوب و مثبتی برداریم.

ضرورت تسریع در پیشبرد آموزش کودکان کار!

مدیر مدرسه عشق خاطرنشان کرد: تیم آموزشی مدرسه عشق تمام تلاش خود را به کار می‌بندند تا همه دانش آموزان این مدرسه و همچنین سایر کودکان بازمانده از تحصیل در محدوده محله شوش را تحت حمایت خود قرار دهند و از آسیب دیدن هر چه بیشتر این کودکان جلوگیری کنند.

 

تخجم تصریح کرد: از نهادها و مجموعه‌های مسئول در حوزه کودکان کار میخواهیم نقش تسهیل گر خود را به خوبی در محلات پر آسیب مثل محلاتی چون محله شوش به خوبی ایفا کنند و بدانند که بی اهمیتی و غفلت از این کودکان زمینه بروز جرائم و بزهکاری‌های متعدد را افزایش خواهد داد.

دنیا با حضور افراد مهربان و خیرخواه جای خوبی برای زندگی شده و دل دادن به حل مشکلات دیگران، در بسیاری از مواقع گره گشای مشکلات خود ما هم می‌شود.

سرمایه گذاری روی کودکان و نوجوانان محلات پر آسیبی چون شوش در واقع قدم گذاشتن در راهی روشن برای بهبود اوضاع این محلات به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کودکان کار سوادآموزی آموزش مجازی خیریه دانش آموزان کودکان کار مدرسه عشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پایتخت همدلی» در قاب تصویر شبکه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی شبکه تهران، ویژه‌برنامه انتخاباتی «پایتخت همدلی» از پنجشنبه شب ساعت ۲۲ آغاز و تا روز جمعه حوالی ساعت ۲۲ ادامه دارد. این ویژه‌برنامه به مناسبت فرارسیدن دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و میلاد با سر سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر از شبکه تهران پخش می‌شود.

بخش اول برنامه «پایتخت همدلی» در شب ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، پنجشنبه ساعت ۲۲ به مدت ۱۲۰ دقیقه روی آنتن می رود. این برنامه به همت گروه اجتماعی به صورت زنده و مستقیم با اجرای هومن ستوده، محمد رضا سلمانی و صاحبه عظیمی در شب و روز ولادت حضرت معصومه (س) و دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پخش می‌شود. همچنین روز جمعه همزمان با آغاز دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، برنامه پایتخت همدلی از ساعت ۷:۳۰ صبح آغاز خواهد شد و در بخش ها و ساعت های متنوع تا ساعت ۲۲ روی آنتن می‌رود.

این برنامه تلاش می‌کند به بررسی اهمیت جایگاه قوه مقننه و نقش آن در جمهوری اسلامی ایران و همچنین اهمیت انتخابات در ایران بپردازد و در بخش‌های مختلف از کارشناسان، مسؤولین استانی و مهمانان ویژه نیز میزبانی می‌کند. حضور چهره‌های مطرح ورزشی، هنری، سیاسی، خانواده‌های شهدا، دختران رای اولی و ... در برنامه «پایتخت همدلی» از جمله بخش‌های متنوع آن به شمار می‌رود.

بخش دیگر برنامه «پایتخت همدلی» به صورت MC، با اجرای حسین مولایی از استودیو پخش شبکه تهران سیما روی آنتن می‌رود. این برنامه نیز با هدف برقراری ارتباط زنده با عوامل برنامه «پایتخت همدلی» در سطح استان تهران پخش خواهد شد.

قرار است در روز جمعه برای انعکاس حال و هوای انتخاباتی استان تهران، ارتباط‌های متعدد و زنده با سطح استان تهران و شهرستان‌های استان مثل ورامین، قرچک و پیشوا، مسجد حضرت رسول اکرم (ص) در نازی‌آباد و همچنین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برقرار شود. همچنین تیم گزارشی در شهر گروه شهرستان‌های شبکه تهران با حضور در محله‌های مختلف شهر تهران گزارش‌های ویژه‌ای را در روز انتخابات به صورت زنده و مستقیم تقدیم نگاه مخاطبان خواهد کرد.

زینب پورابراهیم و محدثه صارمی مجریان «پایتخت همدلی» در مسجد حضرت رسول اکرم (ص) نازی‌آباد هستند. فربد شکرایی و یاسین خوش آمدزهی اجرای برنامه «پایتخت همدلی» از نمایشگاه بین المللی کتاب را بر عهده دارند. گزارشگران و مجریان برنامه در شهر در استان نیز از مردم شهر و استان تهران در بخش‌های مختلف برنامه «پایتخت همدلی» میزبانی می‌کنند.

پخش ویژه‌برنامه «پایتخت همدلی» از پنجشنبه شب حوالی ساعت ۲۲ آغاز و تا روز جمعه ساعت ۲۲ شب ادامه دارد.

کد خبر 6101272 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تیزر دومین قسمت ویژه برنامه «مهربان»
  • «پایتخت همدلی» در قاب تصویر شبکه تهران
  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • مراسمی در تجلیل از معلمی شهید
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • ۱۰ مدرسه در تنگستان تکمیل شد
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد