Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@08:27:33 GMT

معلم نمونه ی سال کرونا، از عشق می گوید

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۳۰۴۸

ایسنا/خراسان شمالی در روزهای سخت کرونایی، معلمان پابه‌پای مردم کشور در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تلاش می‌کنند؛ از آموزش در فضای مجازی گرفته تا حضور در جلوی درب منزل دانش آموز، بخشش شهریه مدرسه غیردولتی و تولید ماسک.

احساس خوبی ندارد، نگران بچه‌هاست، مدتی است که مدارس تعطیل است و این تعطیلی مدام تمدید می‌شود؛ آرام و قرار ندارد و می‌داند که در این روزها با نیم ساعت برنامه تلویزیون، جبران کسری ساعت آموزشی برای دانش‌آموزانش نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غمگین به پُشتی خانه تکیه می‌دهد و به صفحه تلویزیون خیره می‌شود؛ این روزها که مدارس به علت پیشگیری از شیوع کرونا تعطیل است، او و خانواده‌اش هم در خانه هستند اما خودش نمی‌داند چرا آنقدر بی‌قرار است.

کلافه شده است؛ سرش را میان دستانش می‌گیرد و با خود فکر می‌کند؛ آری او نمی‌تواند بی‌تفاوت نسبت به شاگردانش باشد؛ حالا که بچه‌ها دسترسی به اینترنت ندارند، او خودش باید فکری کند؛ صبح فردا راهی روستای محل خدمتش می‌شود و تا به خانه دانش‌آموزانش برود و نگذارد که بچه‌های کلاس از درس و مشق عقب بیفتند....

رحیم تیمورزاده مدیر و معلم مدرسه چند پایه روستای قله قوشون در بخش مرکزی شهرستان راز و جرگلان است که هر روز ۳۰ کیلومتر را تا این روستا طی می کند تا به مدرسه برسد.

در روزهای ابتدایی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و مدرسه ها تعطیل شد خیلی نگران دانش آموزانش بود که مبادا از درس عقب بیفتند چراکه به خوبی می دانست اگر از درس عقب بیفتند کسی کمک حال آن ها نخواهد بود تا عقب ماندگی ها را جبران کند.

هیچ خبری از اینترنت، شبکه شاد، آموزش مجازی در روستای قله قوشون نیست از سوی دیگر وضع مالی دانش آموزان هم خوب نیست که اگر اینترنت هم وجود داشت آن ها تجهیزاتی همچون گوشی، تبلت و ... نداشتند که وارد شبکه شاد شوند.

بنابراین تصمیم می گیرد تا کاری کند که دانش آموزانش عقب نیفتند به همین دلیل درس نامه هایی را تهیه می کند و هر روز این مسیر ۳۰ کیلومتری را طی می کند تا به دانش آموزان برسد.

دوباره سال تحصیلی جدید آغاز شد و کلاس ها به صورت حضوری در شهرستان راز و جرگلان برگزار شدند؛ تیمورزاده ۹ دانش آموز در پایه های اول، سوم، پنجم و ششم دارد.

خیلی می ترسم که بچه ها در مدرسه به این ویروس مبتلا شوند آن را تیمورزاده می گوید و ادامه می دهد: برای همین تا وقتی که هوا خوب بود کلاس را در فضای باز برگزار می کردم و به صورت پایه به پایه به دانش آموزان آموزش می دادم اما دوباره مدارس به صورت مقطعی تعطیل شد و بچه ها نمی توانستند به مدرسه بیایند.

دو نفر از دانش آموزانم در پایه اول ابتدایی هستند، کلاس اول برای دانش آموزان خیلی مهم است و باید آموزش ها برای آن ها حضوری برگزار شود، برای همین وقتی مدارس تعطیل شدند؛ درس نامه هایی را تهیه و به منزل دانش آموزان می رفتم تا آن ها را تحویل بچه ها بدهم و در همان جا نیز اگر اشکالی بود، رفع اشکال کنم.

این معلم که ۲۴ سال سابقه تدریس دارد و همیشه در روستاها و در مدارس چند پایه مشغول به تدریس بود، اضافه می کند: گاهی اوقات وقتی برای تدریس به منزل دانش آموزان می روم، والدین آن ها من را مهمان می کنند و این فرصت خوبی است تا زمان بیشتری را با بچه ها برای درس دادن بگذرانم.

اما این معلم فداکار یک درخواست از دولت هم دارد که به بچه هایی که از لحاظ مالی وضع چندان خوبی ندارند و یا در مناطق محروم زندگی می کنند رسیدگی شود چراکه آموزش حق آن ها هم است.

معلمی که روی کرونا را کم کرد

زهره قوامی شامیر معلم آموزشگاه سیار شهید عظیمیان شهرستان شیروان از دیگر معلم هایی است که در سال کرونایی روی کرونا را کم کرد و آموزش و تحصیل را با وجود سختی های خیلی زیاد تعطیل نکرد.

این معلم عشایری با طی کردن مسیر خیلی زیاد تا مناطق قشلاقی عشایر در منطقه مراوه تپه استان گلستان اجازه نداده تا مدرسه سیارش تعطیل شود.

زهره قوامی شامیر برای شاگردان محروم از اینترنت و گوشی تلفن همراه، فرصت آموزش حضوری، مستمر و پایدار را فراهم کرده است.

دو نفر از معلم های خراسان شمالی منتخبین جشنواره جلوه های معلمین در بحران کرونایی

مهدی مودی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا، می گوید: دو نفر از آموزگاران خراسان شمالی منتخبین جشنواره کشوری جلوه های معلمین در بحران کرونا معرفی شدند.

وی می افزاید: جشنواره جلوه های معلمی با هدف معرفی جلوه های ماندگار از ایثار و فداکاری  معلمان برگزار شد.

مودی ادامه می دهد: زهره قوامی شامیر معلم آموزشگاه عشایر سیار شهید عظیمیان شهرستان شیروان در منطقه قشلاقی مراوه و تپه استان گلستان برای شاگردان محروم از اینترنت و گوشی تلفن همراه فرصت آموزش حضوری، مستمر و پایدار فراهم کرده است منتخب این جشنواره است.

وی اضافه می کند: رحیم تیمورزاده مدیر آموزگار آموزشگاه روستای قله قشون شهرستان رازو جرگلان که به صورت خود جوش در ایام تعطیلات کرونایی در سنگر تعلیم و تربیت همچنان مشغول تدریس مداوم  بوده است از دیگر منتخب این جشنواره است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها همه باهم علیه کرونا معلم خراسان شمالي دانش آموزانش خراسان شمالی دانش آموزان بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از شوق همه‌جانبه معلم بروجنی در تربیت نسل آینده

معلمان به سبب ایثار و خدمت در راستای تحقق آرمان راستین، تلاش و مشقت بسیار بردوش نهادند تا به دانش‌آموزان خویش، دانش و تجربه را توأمان بیاموزند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سختی و مشقتِ نهفته در راه علم‌آموزی را، چیزی به جز از عشق، درمان نیست و این عشقِ به تعلیم و تدریس است که معلمان را در مسیر آموزگاری پایدار کرده است. امام خمینی(ره) معلمی را شغل انبیاء خطاب کردند و در این باره فرمودند: نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست. انبیا هم معلم بشر هستند.نقش بسیار حساس و مهمی است؛ و مسئولیت بسیار زیاد دارد.

سیدسارا بخشایش، دبیر نمونه استان چهارمحال وبختیاری که 16 سال سابقه خدمت در کسوت معلمی را دارد این بار در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم از شور و اشتیاق خود برای آموزگاری می‌گوید و لازمه گام نهادن در عرصه تعلیم و تربیت را عشق، اشتیاق و صبوری می‌داند.

وی در سال تحصیلی جاری به عنوان معلم نمونه مقطع متوسطه در سطح استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شده است.

سارا بخشایش در استان چهارمحال وبختیاری، شهرستان بروجن الفبای علم را آموخت و به پاسداشت دانش آموزی از محضر معلمان دلسوزش، معلمی را پیشه کرد و در حال حاضر در دبیرستان‌های نمونه مجتهده امین و استعدادهای درخشان فرزانگان بروجن مشغول به تعلیم و تربیت نسل آینده است.

وی رشته شیمی را بسیار دوست داشت، اما دبیری شیمی را انتخاب کرد که در آن زمان پذیرش او در این گرایش تنها در دانشگاه کاشان که جزء دانشگاه‌های مطرح کشور به شمار می‌رفت امکان پذیر بود. در دوران دانشجویی نمی‌دانست که آیا می‌تواند معلمی را به عنوان شغل آینده بپذیرد یا نه و حتی در عشق و علاقه خود نسبت به حرفه دبیری تردید داشت که با گذشت زمان تردید او به عشق بی‌پایان او در راه تعلیم و علم آموزی تبدیل شد.

معلم نمونه استان چهارمحال و بختیاری عامل پذیرش سختی‌ها و گرفتاری‌های در مسیر پیش روی خود را عشق و علاقه‌ای می‌دانست که با گذشت زمان در کار و حرفه‌اش پررنگ‌تر می‌شد.

سارا بخشایش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: یک معلم با تمام وجود تلاش می‌کند آنچه را که می‌داند به دانش‌آموزان خود بیاموزد و در این مسیر باید سختی‌های زیادی را به جان بخرد، سختی‌هایی که در هر دوره هست و هر بار به شکلی در می‌آید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: معلم از لحظه‌ای که پا در کلاس می‌گذارد، نمی‌تواند فارغ از دانش‌آموزانش باشد، زیرا ارتباط مستمر در طول زمان کلاس، لازمه معلمی است و تنها به آموزش و تدریس محدود نمی‌شود.

این معلم نمونه گفت: معلم باید همواره شرایط روحی و جسمی دانش‌آموزان خود را ارزیابی کند، چرا که بدون برقراری ارتباط با آن‌ها نمی‌تواند آموزش را به درستی پیش ببرد و من در جایگاه یک معلم تمام تلاشم بر این بوده است که قبل از معلمی، برای دانش‌آموزانم دوست باشم تا بتوانم همراه و مشوق خوبی برای آنها باشم.

بخشایش، مفهوم رنج تا گنج را از اعماق دل و باعشق و ارادت بسیار به تصویر کشید  و ادامه داد: در جامعه امروزی اساسی‌ترین کار، تعلیم و تربیت است و این رسالت مهم بر دوش معلمان است، زیرا معلم با نسل آینده‌ساز جامعه در ارتباط است و بی‌شک نتیجه کار او در دو حوزه آموزش و پرورش، روی آینده کشور بیش از هر عامل دیگری تأثیرگذار است.

آموزگار بروجنی در گوشه‌ای از سخنان خود، دلسوزی‌های یک معلم را نسبت به دانش آموزان و نسل آینده بازگو می‌کند و از اندیشه معلمی آموزگاران می‌گوید: یک معلم همچنان که خود را در برابر احوالات و سرنوشت عزیزانش مسئول می‌داند، به دانش‌آموزانش اهمیت می‌دهد و بدون هیچ چشم‌داشتی در راستای رسیدن آنها به اهدافشان می‌کوشد، چرا که در اندیشه معلمی، موفقیت دانش آموزان بهترین پاداش برای رسالت انبیایی او است.

این آموزگار با وجود گلایه‌هایی که از عدم توجه جامعه و برداشت و تصور اشتباه نسبت به حرفه معلمی داشت، صادقانه در مسیر علم آموزی خدمت کرده است و این گلایه‌ها موجب این نشده است که در شغلی که عاشقانه به آن عشق می‌ورزد کوتاهی کند.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • روایتی از شوق همه‌جانبه معلم بروجنی در تربیت نسل آینده
  • تجلیل از ۱۰ معلم و مدیر نمونه ناحیه ۱ آموزش و پرورش اصفهان
  • گزارش خبرنگار تسنیم از تکریم ۷۵۰ معلم نمونه اصفهان + فیلم
  • شناسایی بیش از ۱۵۰۰ معلم ایثارگر در اصفهان
  • تجلیل از معلمان نمونه فارس
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز