Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمان مدارس استثنایی استان مرکزی ضعیف بودن اینترنت و حجم بالای برخی کلیپ‌های آموزشی برای دانش‌آموزان را از مشکلات آموزش از راه دور می‌دانند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، هفته بزرگداشت مقام معلم بهانه‌ای برای نوشتن شد گرچه معلم یعنی نوشتن.
تقریبا همه خاطرات شیرین و نام اولین معلم خود را به یاد دارند که از او خواندن و نوشتن آموختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری(ره) به نام روز معلم نامگذاری شده و هر سال در این روز از معلمان با برگزاری جشن‌ها و مراسمات مختلف تقدیر و تجلیل می‌شود.
امسال با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس حال و هوای روز معلم هم متفاوت از سال‌های گذشته است.
این ویروس علاوه بر خانه‌نشینی و تعطیلی بسیاری از امور جامعه، آموزش از راه دور را جزو برنامه‌های اصلی معلمان و دانش‌آموزان در روزهای کرونایی قرار داده است.

 تدریس به دانش‌آموزان استثنایی را کاری سخت، اما بسیار شیرین 
فاطمه کاظمی معلم مدرسه استثنایی امام علی(ع) ۱ اراک با ۲۰ سال سابقه کار امسال به عنوان معلم نمونه ناحیه یک این شهرستان انتخاب شده است.
او تدریس به دانش‌آموزان استثنایی را کاری سخت، اما بسیار شیرین و پرعشق می‌داند.
این معلم نمونه درباره سختی‌های کار خود می‌گوید: شغل معلمی عشق است، چراکه معلمان سهم بزرگی در تربیت نسل آینده جامعه دارند.
کاظمی که در رشته تحصیلی آموزش ابتدایی نابینایان تحصیل کرده، یافتن راه‌حل برای رفع مشکلات دانش‌آموزان استثنایی را یکی از وظایف اصلی معلمان می‌داند.

وی با اشاره به نقش ارتباط موثر گفت: ارتباط با خانواده‌ها در زمینه تدریس دانش‌آموزان استثنایی امری اساسی بوده این در حالی است که با برخی دانش‌آموزان بعد از گذشت چندین سال همچنان ارتباط دارم.

این معلم با بیان اینکه تدریس‌های شبکه آموزش برای دانش‌آموزان استثنایی کاربردی نیست، ادامه داد: با شیوع کرونا آموزش از طریق فضای مجازی انجام شده و بنده که ۴ دانش‌آموز نابینا پایه دوم دارم، به صورت صوتی آموزش می‌دهم اما تدریس برخی دروس مانند ریاضی به صورت صوتی کافی نیست و نیاز به وسایل کمک آموزشی است.
کاظمی مسائل مالی و تامین اینترنت را یکی از مشکلات جدی دانش‌آموزان استثنایی در شرایط کرونا عنوان کرده و می‌گوید: از طریق مدرسه و خیرین به خانواده‌های نیازمند کمک می‌شود تا بتوانند از طریق فضای مجازی یادگیری داشته باشند.
وی ادامه داد: چیزی در زندگی ندارم جز توفیق خدمت به دانش‌آموزان این کشور و دعای خیر بچه‌ها و خانواده‌هایشان از  برکات زندگی‌ام است.
تکریم و تعظیم معلم تکریم و تعظیم علم است. تجلیل از معلم، سپاس از انسانی است که غایت آفرینش را تامین می‌کند و سلامت امانت‌هایی را که بدستش سپرده‌اند تضمین می‌کند.

 عشق به هدایت و ارشاد انسان‌ها برای معلم نعمت است
مرضیه اسفندیاری یکی از معلمان حسابداری هنرستان صدیقه کبری(س) ساوه می‌گوید: عشق به هدایت و ارشاد انسان‌ها برای معلم توفیقی ویژه بوده و هیچ معلمی بدون این سوز و عشق نمی‌تواند موفق باشد. 
وی درباره انگیزه خود از انتخاب این شغل گفت: معلمی عشق به جامعه و کشور بوده چراکه دانش‌آموزان امروز، آینده سازان فردای کشور هستند که به دست معلمان تربیت می‌شوند و انگیزه‌ای جز این در وجود معلمان نیست.

اسفندیاری ادامه داد: تربیت فرزندان و نسل آینده جامعه که در آبادانی کشور نقش خواهند داشت، سعادتی بزرگ برای معلمان است.

این معلم ضعیف بودن اینترنت و حجم بالای برخی کلیپ‌های آموزشی برای دانش‌آموزان را از مشکلات آموزش از راه دور عنوان کرده و بیان می‌کند: اگرچه مدارس با شیوع کرونا تعطیل شده اما آموزش همچنان ادامه دارد و خوشبختانه دانش‌آموزان و خانواده‌ها نیز همراهی خوبی دارند.

کار با وجود بازنشستگی

معاون مدرسه  به عنوان یک عنصر مهم در مدرسه شناخته شده که جایگاه ویژه‌ای در تربیت صحیح دانش‌آموزان دارد.  
فریده شمسی معاون آموزشی مدرسه استثنایی بشارت شهرستان شازند ۳۰ سال سابقه کار و به نوعی بازنشسته بوده اما به خواست خود یک سال دیگر نیز در این عرصه فعالیت خواهد کرد.
وی در مدت فعالیت خود معلمی و در حال حاضر نیز تجربه معاونت مدرسه را داشته و از ابتدای شروع به کار خود در مدارس استثنایی بوده است.
شمسی با اشاره به ارتباط با خانواده در فضای مجازی گفت: در پی تعطیلی مدارس، در فضای مجازی با دانش‌آموزان ارتباط گرفتیم اما بسیاری از خانواده‌ها از نظر مالی مشکل داشته حتی برخی دانش‌آموزان در روستا آنتن‌دهی اینترنت ندارند.
معاون آموزشی مدرسه بشارت شازند بیان کرد: ۳۰ ساله عاشقانه کار کردم و بچه‌ها را از صمیم قلب دوست دارم، در این روزهای تعطیلی مدارس بسیار دلتنگ دانش‌آموزان هستیم.
وی درباره انگیزه خود از انتخاب این شغل می‌گوید: قسمت و خواست خداوند بود که در این مسیر قرار گرفتم و اگر زمان به عقب برگردد باز هم با عشق همین شغل را انتخاب می‌کنم.

شمسی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان استثنایی در محبت و توانمندی واقعا استثنایی هستند، آنها نه قدرت اعتراض و نه قدرت تشکر دارند و اگر به آنها جذب شویم، آنها صد برابر جذب خواهند شد.

 معلم است که ما را با کلمات آشنا می‌کند و فرق روشنایی و تاریکی مهربانی و ظلم نفرت و محبت را به ما می‌آموزد.
او به ما یاد می‌دهد که چگونه در زندگی فردی مفید باشیم و با تلاش و کوشش باعث پیشرفت جامعه خود شویم.
معلم می‌داند که دانش آموزان زیادی او را الگو خود قرار داده‌اند پس او بهترین می‌ماند و دانش آموزان الگوی خوبی خواهند داشت.
راست گفته‌اند که معلمی شغل نیست بلکه عشق است چرا که اجر مادی شغل معلی با زحمات و سختی‌های آن قابل مقایسه نیست.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش اینترنت معلم دانش آموزان استثنایی برای دانش آموزان آموزش از راه دور خانواده ها فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان نمونه فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل آموزش و پرورش فارس در مراسم تجلیل از معلمان در شیراز گفت: امسال معرفی معلمان نمونه در دو شاخه انجام شد که ۱۷۷ معلم نمونه در شهرستان معرفی و ۹ معلم نمونه استانی و یک معلم به عنوان نمونه کشوری انتخاب شدند.
قاسمی ادامه داد: در شاخه دیگر معلمان الگو که کار خاصی انجام دادند نیز معرفی شدند که از بین ۹۵ معلم شناسایی شده در فارس، ۴۷ معلم برگزیده و تجلیل شدند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: فارس از نظر وجود حرم مطهر شاهچراغ (ع)، شاعران نامی و جاذبه‌های تاریخی و تمدنی ایران، می‌تواند قطب اردویی در کشور شود.
حجت الاسلام محمد حسین پورثانی ادامه داد: اردوگاه دانش آموزی شهید دستغیب شیراز به یکی از هفت قطب اردویی کشور تبدیل خواهد شد و تلاش می‌شود این مهم تا آخر سال ۱۴۰۳ به سرانجام برسد.
وی با اشاره به استقرار تجهیزات در این اردوگاه گفت: اردوگاه به لحاظ تجهیز امکانات ساختمانی شامل اسکان و استراحت دانش آموزان و همچنین وسایل بازی و اردویی تجهیز می‌شود و نیروی انسانی نیز به اردوگاه تزریق خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به برگزاری جشنواره ادبی به میزبانی فارس اشاره کرد و گفت: امسال فارس میزبان جشنواره ادبی دانش آموزان سراسر کشور است و دانش آموزان شاعر و نویسنده در شیراز گرد هم جمع می‌شوند که این اتفاق بسیار ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • ایده‌های خوب دانش‌آموزان برای گره‌گشایی مشکلات استفاده می‌شود
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از معلمان نمونه فارس
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود